Αρχική Σελίδα

Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Jiangsu Handian Biotechnology INC είναι απαριθμημένη επιχείρηση στην πόλη του Ναντζίνγκ, Κίνα. Έχουμε εργαστεί στην ανάπτυξη και την παραγωγή των συμπληρωμάτων υγειονομικής περίθαλψης για περισσότερο από 19 έτη. Δημιουργηθήκαμε από μια συγχώνευση της αρχικής Co. υγιεινής διατροφής του Ναντζίνγκ, η υγειονομική περίθαλψη του φαρμακευτικού πανεπιστημίου ΕΠΕ και της Κίνας συμπληρώνει το εργοστάσιο. Με ισχυρές η ικανότητα παραγωγής έρευνας και η δυνατότητα ανάπτυξης προϊόντων και βασισμένες στην τεχνική δύναμη του φαρμακευτικού πανεπιστημίου της Κίνας, Handian είναι κύριος κατασκευαστής των συμπληρωμάτων υγειονομικής περίθαλψης στην Κίνα.

 

Είμαστε κύριοι των εγκαταστάσεων συνολικά 20.000 τετραγωνικών μέτρων με περισσότερες από 54 μηχανές και γραμμές παραγωγής. Παράγουμε τα θρεπτικά προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης στα διάφορα είδη μορφών δόσης, όπως οι ζωηρές ταμπλέτες, οι μασητές ταμπλέτες, οι gummy καραμέλες, η σκόνη, οι κάψες, κ.λπ. Κάνουμε το cOem για Watsons, τις επανδρώσεις, κ.λπ. Τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή σε Walmart, Watsons και πολλά φαρμακεία στην Κίνα.

Έχουμε το κέντρο Ε&Α, την ποιότητά μας Control Center, το εμπορικό κέντρο, το κέντρο διεθνούς εμπορίου, κ.λπ., που πραγματοποιεί την ολοκλήρωση ολόκληρης της αλυσίδας βιομηχανίας από τη σφαιρική επιλογή πρώτων υλών, ψηφιακή ολοκλήρωση της επεξεργασίας ολοκληρωμένων προϊόντων, πλήρης αυτόματη εμφιάλωση, διεθνής τυποποιημένη ποιοτική επιθεώρηση στη φαρμακευτική βάση παραγωγής υλικού συσκευασίας βαθμού (ι). Έχουμε περάσει HACCP, ISO22000, το FDA, κ.λπ.

 

Η επιχείρησή μας έχει συμμετάσχει στις εσωτερικές και διεθνείς εκθέσεις όπως η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγής της Κίνας, VitaFoods, SIAL INTERFOOD ΙΝΔΟΝΗΣΊΑ, τα παγκόσμια τρόφιμα Μόσχα, SIAL Παρίσι, κ.λπ. Μέσω αυτών των εκθέσεων, έχουμε μια πιό διαισθητική κατανόηση της τρέχουσας ζήτησης παγκόσμιας αγοράς, κατόπιν συντήρηση που βελτιώνει τους τύπους, τις τεχνολογίες μας, κ.λπ. για να κάνουμε υψηλός - ποιότητα και δημοφιλή προϊόντα. Αυτό που είναι περισσότερος, τα προϊόντα μας κερδίστε το ενδιαφέρον των πελατών από σε όλο τον κόσμο από το υψηλές γούστο και την ποιότητά μας. Η επιχείρησή μας έχει επιτύχει τα καρποφόρα αποτελέσματα σε αυτές τις εκθέσεις, και έχει διευθύνει τις σε βάθος ανταλλαγές με τους αγοραστές από πολλές χώρες και επιτευχμένες σχετικές προθέσεις συνεργασίας.

 

Σαν έναν από το μεγαλύτερο κατασκευαστή συμβάσεων στον κόσμο, σας καλωσορίζουμε ειλικρινά για να μας ενώσουμε για να επιτύχουμε περισσότερη συνεργασία στο ερχόμενο μέλλον.

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

1993-Handian άρχισε την έρευνα και την ανάπτυξη των διάφορων τύπων ταμπλετών, σκονών, καψών, κ.λπ.

1998-Handian γίνεται η πρώτη εσωτερική έρευνα και η ανάπτυξη και παραγωγή των ζωηρών ταμπλετών βαθμού τροφίμων.

2002-Handian κέρδισε τον τιμητικό τίτλο της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας του Ναντζίνγκ. Το Handian συνδυάζει τη ανάπτυξη επιχείρησης της επιχείρησης με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και δημόσιευσε τα προϊόντα στο σε απευθείας σύνδεση κατάστημα. Η επιχείρηση πέρασε QS και το ISO 22000.

2010-Handian έχει παράσχει την υπηρεσία cOem για περισσότερους από 5.000 πελάτες. Αυτοί οι πελάτες περιλαμβάνουν Watsons, την επάνδρωση και άλλων. Συγχρόνως, η επιχείρηση κληρονόμησε όλη την τεχνολογία παραγωγής του φαρμακευτικού πανεπιστημιακού εργοστασίου προϊόντων υγείας της Κίνας.

2013-Handian ανέπτυξε επιτυχώς τη gummy καραμέλα και ανέπτυξε τις εκατοντάδες των gummy διατυπώσεων καραμελών. Στο ίδιο χρόνο, η επιχείρηση ανέπτυξε το εμπορικό σήμα της: Δροσερά Vita, ευτυχής αρκούδα, Youxin, κ.λπ. Τα προϊόντα αυτών των εμπορικών σημάτων άρχισαν να πωλούνται στο Walmart, η διασταύρωση, το Watsons και τα πολλές άλλες φαρμακεία και τις υπεραγορές.

2016-Handian πέρασε επιτυχώς την πιστοποίηση FDA, και έχει αναπτύξει επτά σειρές περισσότερων από 300 ποικιλιών για ποικίλους ανθρώπους.                   Η ζωηρή σειρά ταμπλετών συνέχισε τα εσωτερικά αντίστοιχά της με την υψηλή και σταθερή ποιότητά της.

2017-Handian απαριθμήθηκε στη νέα αγορά OTC και έλαβε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. Η επιχείρηση έχει γίνει η μόνιμη μονάδα διευθυντή της ένωσης ασφάλειας παραγωγής προϊόντων Jiangsu. Συγχρόνως, κέρδισε τους τιμητικούς τίτλους των διάσημων προϊόντων εμπιστοσύνης προϊόντων και των καταναλωτών εμπορικών σημάτων του Ναντζίνγκ.

το 2018-εργοστάσιο του Handian καλύπτει έναν τομέα 12.000 τετραγωνικών μέτρων, εργαστήριο καθαρισμού 100.000 επιπέδων, και έχει τις πολλαπλάσιες αυτόματες γραμμές παραγωγής. Με περίπου 200 υπαλλήλους, και μια ομάδα Ε&Α 15 ανθρώπων, έχει αναπτύξει περισσότερες από 6.000 συνταγές και έχει κερδίσει 17 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

2019-μετά από 26 έτη σταθερής ανάπτυξης, Handian έχει γίνει διαφοροποιημένη επιχείρηση στην έρευνα, την κατασκευή, και το μάρκετινγκ. Αυτή τη στιγμή, το εργοστάσιό μας έχει την ικανότητα να παραγάγει 800.000 ταμπλέτες ανά ημέρα, 600.000 τσάντες της σκόνης, και 10 τόνους της gummy καραμέλας.

Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd. Jiangsu Handian Biotechnology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Δροσερό Vita

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~400

Ετήσιες πωλήσεις : 13000000-16000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Μασητό ασβέστιο Gummies για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μασητό ασβέστιο Gummies για τις πωλήσεις
Gummy βιταμίνες φρούτων

Η πολυ γεύση Gummy αντέχει τις βιταμίνες, βιταμίνη C Gummies Vegan για Aldults

Οι αντιοξειδωτικές Gummy βιταμίνες πηκτίνης σπόρου σταφυλιών, ζελατινοποιούν Gummy αντέχουν το μπουκάλι 200g

Ιδιωτική χορτοφάγος Multivitamin Gummies φρούτων ετικετών φυσική γλουτένη Gummies ελεύθερη

Gummy καραμέλα πηκτίνης

Gummy αγαθό εστέρων λουτεΐνης καραμελών πηκτίνης γεύσης βακκινίων για τη γλουτένη ματιών ελεύθερη

Ζελατίνες φρούτων πηκτίνης τύπου συνήθειας, φυκώδες πετρέλαιο Gummies γεύσης DHA ροδάκινων για τους ενηλίκους

Διαμορφωμένα φρούτα πορτοκαλιά πηκτίνης Gummy πρόχειρα φαγητά φρούτων πηκτίνης βιταμίνης C καραμελών χρυσά

Ζωηρές ταμπλέτες βιταμίνης C

Στρογγυλές ζωηρές ταμπλέτες βιταμίνης C 1000mg, ιδιωτικές αφρώδεις ταμπλέτες βιταμίνης C ετικετών

Άνοση ώθησης γεύση ροδάκινων ταμπλετών 500mg βιταμίνης C διασκορπίσιμη 24 μήνες ζωής του προϊόντος στο ράφι

Υγιείς Dissolvable ταμπλέτες 250mg 500mg 1000mg βιταμίνης C γεύσης φρούτων

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Gummy βιταμίνες φρούτων προμηθευτής. © 2019 - 2020 fruitgummyvitamins.com. All Rights Reserved.